Vakolt "dryvit" rendszerek
Mobil: +36 20 280 20 70
Mobil: +36 20 954 17 23
Mobil: +36 20 953 27 49
 
 

Hírlevél feliratkozás

Szerszámgép kölcsönzés!
Széles választékban kínáljuk különböző szerszámgépeket kölcsönzésre!
 
Munkálatainkat nagymértékben megkönnyíti ha megfelelő gépet használunk, ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. 
 
Kedvező óradijjal és rugalmas hozzáállással, közel 20 éves tapasztalattal segítjük a meglévő és leendő Ügyfeleinket.

A projekt egykézben!
Pályázatírástól a Generálkivitelezésig egykézben! 
 
Tapasztalataink szerint gördülékenyebb és pontosabb munkát lehet végezni a feladatok összességét tekintve. 

Egykézben tartva, összehangoltabbá, ütemesebbé, ezáltal költséghatékonnyabá válik a projekt - Megéri érdeklődni!
 
DRYVIT Hőszigetelő rendszerek,
LAYHER Állványzat építés,
CRAUSE Állványzat építés,
MAKITA Gépkölcsönzés,
BOSCH Kisgép eladás,
ÁLTALÁNOS Generálkivitelezés,
TELJESKÖRŰ Pályázatírás.
 
"Mert a Hideget Melegen Ajánljuk!"

Társasházak Hőszigetelése
n__vtelen.JPG 
                                                                       

Családi házak Hőszigetelése
névtelen_1.JPG 

Polystirol
 
Polystirol Hőszigetelés
   
Vakolt Homlokzati hőszigetelés
A környezetvédelmi szempontok és a belső terekkel szemben támasztott fogyasztói igények olyan épületek tervezését teszik szükségessé, amelyek jó hang- és hőszigetelésűek, így alacsony energiafogyasztást garantálnak. Az épületek értékét és élettartamát nagymértékben növeli a minőségi anyagokkal kivitelezett vakolat, amely maximálisan színtartó,vízzáró, ugyanakkor kiváló páraáteresztési tulajdonságai mellett a levegő károsító hatásainak is hosszú távon ellenáll.
rolex replika
 
A fűtött épületek hőszigetelését a 2006-ban életbe lépett 7/2006 TNM rendelet (Az épületek energetikai jellemzőinek meghatározása) alapján kell végrehajtani. Az épületek energetikai jellemzőinek tanusításáról a 176/2008 kormányrendelet intézkedik.
 
Az első és legfontosabb: a falszerkezet
A falszerkezet feladata elsődlegesen a statikai, tartó szerep. Ezen túlmenően azonban megfelelő védelmet kell nyújtson akülönféle: tűz-, víz-, fagy-, hang- vagy mechanikai hatásokkal szemben, és döntő mértékben meghatározza az épület lakóklímáját(hőmérséklet, páratartalom).
 
Egy családi ház esetében a teljes hőveszteség kb. 30%-ért a határoló falak a felelősek. Új épületek tervezésénél és a régi épületek felújításánál figyelembe kell venni a különbözőhomlokzati hőszigetelési rendszerek sajátosságait. A külső határoló falak hőszigetelő képességeakár 70-80%-ban is javítható (pl. vasbeton fal esetében) a weber.therm hőszigetelőrendszerekkel.
 
A falszerkezetek különböző anyagokból (tömör kerámia, vázkerámia, pórusbeton, betonstb.) és különféle méretben (25, 30, 38, 44, … cm) készülhetnek, amelyek eltérő hőszigetelésimegoldást tesznek szükségessé, függetlenül attól, hogy új vagy régi épületről van szó.
 
A weber.therm homlokzati hőszigetelő rendszerek
A Weber Terranova pihentetett, expandált és extrudált, mikrocellás polisztirol lapokat, valamint kiváló minőségű, homlokzatihőszigetelő ásványgyapot lapokat használ a hőszigetelő rendszereihez. Ezen elemeket speciális, rugalmas ragasztóval – és adott esetben dübellel – kell a falhoz rögzíteni. A lapok felragasztását követően az egész felületet össze kell fogni a ragasztóbaágyazott üvegszövet hálóval. Száradás és - szükség esetén - alapozás után kezdődhet a színes fedővakolat felhordása.
 
A különböző homlokzati hőszigetelő megoldások sajátosságait az új épületek tervezésénél is figyelembe kell venni. A legkézenfekvőbb hőszigetelő megoldást a hőszigetelő lapokra épülő „weber.thermrendszerek” jelentik. Ezek kialakítását kutatások és tesztek hosszú sora kísérte, hogy egységes rendszerként működve a lehető legjobb megoldást nyújtsák. A hőszigeteléshez használt lapok rendkívül alacsony hővezetési képességének köszönhetően a falak állandó, egységes hőmérsékletet biztosítanak a teljes lakótérben. Függetlenül attól, hogy a külső hőmérséklet a téli hidegnek vagy épp a nyáriforróságnak felel meg, a belső klíma kiegyensúlyozott, barátságos marad.
 
A weber.therm hőszigetelő rendszerek előnyei
új és meglévő épületek külső falainál alkalmazhatók, szinte valamennyi építésmódban, jó hőszigetelő képességük miatt energetikai szempontból igen hatékonyak, kivitelezési költségük viszonylag alacsony, homlokzati burkolatként alkalmazva a falak hőtároló kapacitása növelhető, amely télen gazdaságos fűtésszabályozást,nyáron pedig természetes klímát eredményez, bármely igényhez megtalálható a megfelelő rendszer (a páraáteresztőtől az éghetetlenig, az egyedi struktúra és színválaszték, ill. a különféle lábazatok gazdaságosságot és variálhatóságot biztosítanak), a befektetés megtérül.
 
Az elkészült rendszer emeli a meglévő épület értékét, mivel alacsonyabb rezsiköltségeket eredményez, és nő az épület élettartama is. a kiváló minőségű és széles választékban elérhető fedővakolatok az épület külső megjelenését is esztétikusabbá teszik. gondosan összeválogatott, tesztelt rendszerelemekből állnak. A weber.therm rendszerekre rendszergaranciát vállalunk. 
  
  
Színválaszték            
Alpin.jpg Aqua.jpg Basalt.jpg Bordeaux.jpg Dolomit.jpg Elba.jpg Granit.jpg
 
  
Letöltések
Hamarosan....
 
  
     
POLYSTIROL-Hőszigetelés, Homokzatfelújjítás, Állványozás, Épület állványozás, Homlokzat színezés, Szerszámgépkölcsönzés,  Szerszámgép eladás, Építészet, Generálkivitelezés, Pályázatírás_1.jpg POLYSTIROL-Hőszigetelés, Homokzatfelújjítás, Állványozás, Épület állványozás, Homlokzat színezés, Szerszámgépkölcsönzés,  Szerszámgép eladás, Építészet, Generálkivitelezés, Pályázatírás_1.jpg POLYSTIROL-Hőszigetelés, Homokzatfelújjítás, Állványozás, Épület állványozás, Homlokzat színezés, Szerszámgépkölcsönzés,<,Építészet, Generálkivitelezés, Pályázatírás_1.jpg
  
 
replika órák